باسمن2023-09-02T07:12:31+00:00

باسمن (BUSSMANN)

شرکت باسمن در سال 1914 میلای در آمریکا تاسیس شد. این شرکت پس از مدتی توسط ماکس گرائو خریداری شد و نام شرکت به مک گرائو ادیسون تغییر کرد اما اسم موسسان این شرکت هم چنان فعال بود. صنایع کوپر در سال 1985 این مجموعه ها را خرید و نام آنها را به کوپر باسمن تغییر داد. سرانجام در سال 2010 شرکت آمریکایی و چند ملیتی ایتون شرکت کوپر باسمن را خریداری نمود و نام شرکت خود را کوپر باسمن بای ایتون نهاد. این شرکت در کشورهای آسیای شرقی، دانمارک، هند، آمریکای شمالی، برزیل و انگلیس واحدهای تولیدی خود را به صورت فعال در اختیار دارد.

در شرکت باسمن انواع مختلف قطعات برقی تولید می شوند. از مهم ترین قطعاتی که در این شرکت تولید می شود فیوز است. شرکت باسمن انواع مختلفی از فیوز را تولید می کند. فیوزها جزیی جدایی ناپذیر از سیستم های الکترونیکی در مکان های مختلف هستند. این قطعات تقریبا در همه جا مورد استفاده قرار می گیرند. از موارد کاربرد این قطعات می توان به تابلو برق های مسکونی، دستگاه های عابر بانک، خودروها، لوازم خانگی، تلویزیون های LCD و LED نام برد. همچنین در سیستم هایی مانند ترانسفورماتورها که برای توزیع برق مورد استفاده قرار می گیرند از فیوز باسمن استفاده می شود. تقریبا از فیوز در همه دستگاه ها و تجهیزاتی که در برابر تغییرات جریان نیاز به مراقبت داشته باشد استفاده می شود.

باسمن

باسمن به عنوان یکی از شرکت های بزرگ در عرصه حفاظت، مدیریت و ایمنی مدارهای برق با بیش از 100 سال سابقه رنج کاملی از محصولات را در این زمینه در بازار جهانی عرضه می نمایند. باسمن اولین و بزرگترین تولید کننده فیوز و تجهیزات حفاظت مدار در جهان است. این شرکت هم اکنون با تولید بیش از پنجاه هزار محصول گوناگون یکی از پیشگامان در زمینه حفاظت مدارات الکتریکی شناخته می شود. با بیش از یک قرن نوآوری باسمن توانسته استاندارد های زیادی در حفاظت مدار در بازار جهانی تعیین نماید .

شرکت تاف، نماینده محصولات باسمن در ایران

شرکت تامین احتیاجات فنی تهران (تاف) به عنوان نمایندگی باسمن در ایران همسو با تغییرات سریع تکنولوژی و با هدف پشتيبـانی و ارائه خدمات فنی به صنايع، فعاليت خود را از سال 1374 آغاز نمود.

شرکت تأمین احتیاجات فنی تهران (تاف) با رویکرد تامین تجهیزات الکتریکی صنایع مختلف و شرکت های تابلو سازی از سال ۱۳۷۴ فعالیت خود را شروع کرد. نیاز رو‌زافزون بازار داخلی، باعث رشد سریع دامنه فعالیت های شرکت تاف شد. شرکت تاف پس از پنج سال بیش از نیمی از تقاضای بازار در زمینه تجهیزات الکتریکی شرکت باسمن را به عنوان نمایندگی باسمن در دست داشت. این حجم از مراودات کاری با شرکت باسمن باعث شد تا شرکت تاف در سال ۱۳۸۰ به طور رسمی نمایندگی شرکت باسمن را به عهده بگیرد.

تنوع محصولات موجب شده باسمن پاسخگوی نیاز طیف وسیعی از صنایع از جمله نفت و گاز، پتروشیمی، حمل ونقل ریلی، صنایع فلزی، سیمان، ساختمانی و ماشین سازی باشد. محصولات باسمن برای استفاده در سراسر جهان مورد تایید و واجد شرایط آژانس های بین المللی استاندارد از جمله IEC,VDE,DIN,UL,BS,CSA است.

با توجه به پیچیدگی و زمان گیر بودن انتخاب تجهیزات در این بازار متنوع که برای هر گروه از فیوزها برندهای بسیاری وجود دارد، ایجاد اطمینان از جمله بزرگترین دغدغه های یک شرکت محسوب می شود. شرکت تاف با سابقه طولانی در تامین فیوزهای باسمن در بازار ایران توانسته نسبت به ایجاد موجودی محصولات استراتژیک باسمن و همچنین پشتیبانی فنی آنان اقدام نماید.

محصولات باسمن

شرکت تامین احتیاجات فنی تهران (تاف) باتوجه به سابقه بلند مدت خود در زمینه تامین فیوزهای باسمن همواره در تلاش بوده است که جوابگوی کلیه نیازهای مشتریان خود باشد.  لذا در همین راستا حجم قابل ملاحظه ای از محصولات شرکت باسمن را در انبار خود موجود داشته است و نیز با توجه به شرایط ناپایدار اقتصادی، محدودیت های ارزی و واردات کالا در شرایط سخت کشور، جهت تامین نیازهای صنعت ایران اقدام به ورود به موقع اقلام مورد نیاز مشتریان خود نموده است که از جمله امتیازات این شرکت محسوب می گردد.

برای دریافت مشاوره در خصوص فیوزهای باسمن با نمایندگی محصولات باسمن در ایران و کارشناسان شرکت تاف تماس بگیرید.

۰۸۰۹ ۷۷۱۲ ۰۲۱

فیوز چیست؟

فیوز صنعتی پرکاربردترین وسیله حفاظتی در تجهیزات الکتریکی مختلف است. به تناسب نیاز‌های متفاوت در صنایع، انواع مختلفی از فیوز‌های صنعتی وجود دارد. نکته مثبت استفاده از این فیوز‌ها این است که پس از نصب نیازی به نگهداری یا تست و ارزیابی‌های دوره‌ای ندارند. این قطعات که می‌توانند الکتریکی، الکترونیکی یا مکانیکی باشند، از مدارهای الکتریکی موجود در ماشین آلات صنعتی در برابر جریان بیش از حد و اضافه بار محافظت می‌کنند. علی رغم تنوع گسترده آن‌ها، عملکرد تمامی‌فیوز‌های صنعتی مشابه یکدیگر است.

فیوز وسیله ای است که برای حفاظت از مدار الکتریکی از ورود جریان های بیشتر از مقدار ایمن مورد استفاده قرار می گیرد. شرکت باسمن انواع مختلفی از فیوز را با طرح های مختلف تولید می کند. این فیوزهای مختلف با توجه به کاربردی که دارند می توانند ولتاژ و جریان های خاصی را پاسخگو باشند. عوامل مختلفی موجب می شوند که فیوز باسمن در زمان مناسب عمل کند. از جمله این عوامل می توان خرابی دستگاه، بارهای ناسازگار و اضافه بار را نام برد. از این فیوز برای قطع جریان برق در یک دستگاه معیوب به صورت خودکار استفاده می شود.

فیوز ایتون باسمن از چند بخش تولید شده است. در ساختار فیوز ایتون ، یک نوار فلزی که عنصر فیوز نیز نامیده می شود به کار رفته است. این نوار فلزی بخش اصلی فیوز را تشکیل می دهد. این نوار فلزی سطح مقطع کوچکتری نسبت به هادی های استفاده شده در مدار الکتریکی دارد. عنصر فلزی در داخل دو عدد ترمینال الکتریکی تعبیه می شود. نوار فلزی در فیوز ایتون باسمن با استفاده از یک محفظه امن و غیر قابل اشتعال محدود شده است. این فیوز به طور سری تنظیم می شود. سری شدن این فیوز ها به منظور تحمل کردن تمام جریان هایی است که از مدار محافظت شده عبور می کنند. در صورت ورود جریان های بالاتر از مقدار تعیین شده از مدار، عنصر فیوز شروع به ذوب شدن می کند و موجب قطع شدن جریان می شود تا مدار و دستگاه ها از ورود جریان قوی ایمن مانند.

فیوزهای سری Bussmann با ایجاد حداکثر حفاظت قابل اطمینان در سیستم های قدرت، نقش عمده ای در حفاظت تأسیسات صنعتی یا تجاری دارند. فیوزهای استوانه ای یک وسیله ایمنی الکتریکی کم هزینه است که برای محافظت از مدارها و لوازم الکتریکی استفاده می شود. آنها به شکل استوانه ای هستند و در هر انتها دارای یک نقطه تماس هستند. فیوزهای استوانه ای معمولاً از سرامیک، شیشه یا چینی ساخته می شوند. یک فیوز فقط مقداری از آمپراژ را که برای آن درجه بندی شده است ، کنترل خواهد کرد.

فیوز باسمن وسیله ای اتوماتیک برای از بین بردن برق از یک سیستم معیوب است. اغلب مخفف تأمین قطع خودکار (ADS)  است. قطع کننده های مدار می توانند به عنوان جایگزین فیوزها مورد استفاده قرار گیرند ، اما دارای ویژگی های قابل توجهی متفاوت هستند.

فیوز باسمن

فیوز باسمن (Bussmann fuse )  به عنوان وسیله اصلی ایمنی استفاده می شود. امروزه هزاران طرح فیوز باسمن وجود دارد که بسته به کاربرد ، دارای درجه بندی  جریان و ولتاژ خاص ، ظرفیت قطع جریان و زمان پاسخگویی می باشند. زمان و ویژگی های عملکرد فعلی فیوزها برای محافظت مناسب و بدون ایجاد وقفه بدون نیاز ، انتخاب می شوند. مقررات سیم کشی معمولاً حداکثر امتیاز جریان فیوز باسمن را برای مدارهای خاص تعیین می کنند. مدارهای کوتاه ، اضافه بار ، بارهای ناسازگار یا خرابی دستگاه ، دلایل اصلی عملکرد فیوز باسمن در زمان مناسب هستند.

فیوز باسمن شامل یک نوار فلزی یا عنصر فیوز سیم، از مقطع کوچک در مقایسه با هادی های مدار است که بین یک جفت ترمینال الکتریکی نصب می شود و معمولاً توسط یک محفظه غیر قابل احتراق محصور می شود. فیوز باسمن به صورت سری تنظیم شده است تا تمام جریان عبوری از مدار محافظت شده را حمل کند. مقاومت عنصر به دلیل جریان بالا، گرما ایجاد می کند. اندازه و ساختار عنصر (بصورت تجربی) تعیین می شود تا گرمای تولید شده برای یک جریان عادی باعث نگردد عنصر به دمای بالا برسد. اگر جریان خیلی زیادی در مدار عبور کند، عنصر به دمای بالاتر می رسد و یا مستقیماً ذوب می شود ، یا در غیر این صورت اتصال لحیم شده درون فیوز را ذوب می کند و در نتیجه مدار را باز می کند.

عنصر فیوز بوسمن از روی ، مس ، نقره ، آلومینیوم یا آلیاژهای مختلف برای تهیه خصوصیات پایدار و قابل پیش بینی ساخته شده است. فیوز در حالت ایده آل جریان نامی خود را به طور نامحدود حمل می کند و در یک جریان اضافی کوچک به سرعت ذوب می شود. این عنصر نباید در اثر جوش های کم جریان ، بی ضرر آسیب ببیند و پس از سالها خدمت ، نباید اکسید شده یا تغییر رفتار دهد.

فیوزهای ولتاژ ضعیف

شرکت باسمن انواع زیادی از فیوزهای ولتاژ ضعیف موجود دارد که به شرح زیر هستند:

  1. فیوز های تیغه ای
  2. فیوز های فشنگی
  3. فیوز های استوانه ای
  4. کات اوت فیوز
  5. فیوز های استاندارد انگلیسی (BS)
  6. فیوز های آمریکایی

هر یک از این تقسیم بندی ها به صورت جداگانه تشریح شده است. برای خرید هریک از فیوزهای مورد اشاره می توانید با شرکت تاف به عنوان نماینده باسمن در ایران تماس حاصل نمایید.

فیوز ولتاژ ضعیف باسمن

۱- فیوز های تیغه ای

یکی از انواع پرکاربرد فیوزها، فیوزهای کاردی (Knife Blade Fuse) هستند. این فیوز که با نام‌های فیوز کتابی، تیغه‌ای و فیوز چاقویی هم شناخته می‌شود، در ابتدا برای حفاظت از رساناها استفاده می‌شد. امروزه این فیوز علاوه بر حفاظت از رساناها، از مدار و تجهیزات در برابر اضافه جریان و اتصال کوتاه هم حافظت می‌کند. فیوزهای کاردی فیوزهایی یکبار مصرف هستند. یعنی پس از یک بار حفاظت از مدار، باید آن‌ها را با فیوز جدیدی با همان مشخصات جایگزین کرد. این فیوزها در 6 سایز هستند ( 000 و 00 و 1 و 2 و 3 و 4 ) و رنج جریان آن ها از 2 تا 1250 آمپر است ، قدرت قطعی برابر 125 کیلو آمپر دارند و همچنین در سه رنج 400 و 500 و 690 ولت هستند .

۲- فیوز های فشنگی

فیوز فشنگی یک فیوز از نوع ذوب‎ شونده (معمولی) است. فیوز فشنگی قدرت قطع کمتری دارد و برای مدار برق‎های خانگی طراحی شده است. این نوع فیوز از سه بخش مهم کلاهک، فشنگی و پایه فیوز تشکیل شده است. فیوز فشنگی، مانند فیوزهای مینیاتوری و اتوماتیک، دارای یک ورودی و یک خروجی جریان است . روی هر فیوز فشنگی ، در انتهای مغزی ، نوار رنگی وجود دارد که حداقل جریان غیرمجاز عبوری را نشان می‎دهد و با یک سیم به سر مغزی متصل شده است. هنگامی که فیوز عمل کند و بسوزد پولک به داخل فیوز می‎افتد. پولک از سر فشنگ می‌افتد و بدین ترتیب از خارج می‌توان دید که فشنگ فیوز سوخته است یا سالم است. پس از قرار دادن فیوز فشنگی، کلاهک فیوز روی آن را گرفته و به پایه پیچ می‌شود . این نوع فیوز ها در 7 سایز موجود است (DI,DII,DIII,D01,D02,D03) و رنج جریانی آن ها از 2 تا 100 آمپر است و قدرت قطع این نوع فیوز ها 50 کیلو آمپر است و 400 و 500 ولت را پوشش میدهد

۳- فیوز های استوانه ای

فیوزاستوانه ای یک عنصر حفاظتی در مدار می باشد که هرگونه اضافه جریانی را که بیشتر از مقدار نوشته شده روی فیوزاستوانه ای باشد تشخیص داده و آنرا سریع قطع میکند . به همین صورت که جریان اضافه موجب تولید گرما در فیوز شده و یک سیم حساس به حرارت را که در مسیر عبور جریان و در داخل فیوز قرار دارد ذوب میکند و بنابراین مسیر عبور جریان قطع شده و اتصال کوتاه به صورت موقت برطرف میشود ولی تا زمانی که عامل ایجاد کننده اتصال کوتاه مرتفع نگردد عوض کردن فیوزاستوانه ای فایده ای ندارد. جنس فیوزهای استوانه‌ای معمولا از سرامیک، شیشه یا چینی ساخته می‌شود به فیوزهای استوانه‌ای فیوزهای سیلندری هم گفته می‌شود، که با توجه به مقدار آمپراژی که برای آن تعریف شده است آنرا کنترل میکند. فیوزهای استوانه ای با رنج ولتاژ 400 و 500 و 690 و رنج آمپر 0.5 تا 125 دارای سایز های 8*31 و 10*38 و 14*51 و 22*58 متر هستند و قدرت قطع فیوز های استوانه ای  از 20 تا 120 کیلو آمپر است .

۴- کات اوت فیوز

فیوز ترانسفورماتور که اغلب کات اوت (CUT OUT FUSE) نامیده می‌شود یک المنت است و، چون با برداشتن تیغه فولادی یا نگهدارنده فیوز مدار مانند قطع یک کلید، باز می‌شود به آن کات اوت می‌گویند. فیوز کات اوت جهت حفاظت ترانسفورماتور در مقابل جریانهای زیاد احتمالی ناشی از اتصال کوتاه یا اضافه بار در شبکه فشار ضعیف و سیم پیچی‌های داخل ترانسفورماتور به کار می‌رود. باقی فیوز های ولتاژ ضعیف باسمن شامل فیوز های استاندارد انگلیسی (BS) و فیوز های آمریکایی و فیوز های تیپ J مخصوص فیدر

۵- فیوز های استاندارد انگلیسی (BS)

رنج جریان این فیوزها 2 – 1250 آمپر و رنج ولتاژ آن ها 450 و 550 و 690 ولت و قدرت قطع شان 80 کیلو آمپر است. فیوزهای استاندارد انگلیسی در سایز های استاندارد A1-A4 , B1-B4 , C1-C3 , D2 , E1 , F1 , F2) موجود بوده و در صنایع فولاد، نفت و گاز کاربرد دارند.

۶- فیوز های آمریکایی

فیوزهای آمریکایی دارای رنج جریان 0.1 تا 6000 آمپر، پوشش دهی رنج ولتاژ  تا 600 ولت و همچنین قدرت قطع تا 300 کیلوآمپر هستند. فیوزهای آمریکایی در سایزهای Midget , CC , G , H , J , K5 , L , RK5 , RK1 , T تولید شده و در تجهیزات استاندارد آمریکایی کاربرد دارند.

فیوزهای ولتاژ متوسط

ترانسفرماتور را می توان یکی از کلیدی ترین عناصر قدرت و شبکه انتقال دانست، امروزه به لطف ترانسفورمر می توانیم برق را از محل تولید به دورترین نقاط کشور با کمترین تلفات انتقال دهیم و حتی در مسیر این انتقال به روستا ها و مناطق کم جمعیت و پرجمعیت با ترانس دیگری برق رسانی نماییم. ترانسفورمر قدرت در صنایع متوسط و سنگین مانند کارخانجات و نیروگاه استفاده می شود که مسلما از همان ساختار ترانسفورماتور ها مصرف کننده (فشار ضعیف) استفاده می کنند تنها از نظر ابعاد بزرگ تر بوده و در برخی موارد مانند حفاظت، تهویه و انعطاف کاری پیشرفته تر می باشند.

اگر دو سیم پیچ را در کنار یکدیگر قرار داده و از یکی از آنها جریان متغیری عبور دهیم ، در سیم پیچ دوم ولتاژی القا می شود . در واقع با عبور جریان متغیر از سیم پیچ اولیه یعنی سیم پیچی که ورودی به آن اعمال می شود ، در اطراف آن یک میدان مغناطیسی متغیر ایجاد می شود . این میدان متغیر، سیم پیچ دوم را قطع می کند و سبب القای ولتاژ در آن می شود .

  • فیوزهای مخصوص ترانسفورمر :

فیوز های استاندارد DIN  :

رنج آمپر: 6.3 – 400 آمپر

رنج ولتاژ : 1.1 – 36 کیلو ولت

قدرت قطع : 20- 63 کیلوآمپر

این نوع فیوز ها ابعاد بزرگتری نسبت فیوز های ولتاژ ضعیف دارند

  • فیوز های مورد استفاده در روغن :

این سری از فیوز های باسمن قابل استفاده در سیستم ها و سوئیچ های غوطه ور در روغن هستند یعنی  روغن باعث نمیشود که فیوز ها آسیبی ببینند .

رنج ولتاژ : 3.6 – 24 کیلو ولت

رنج آمپر : 6.3 – 250 آمپر

قدرت قطع : تا 50کیلو آمپر

  • فیوز های حفاظت موتور :

در مدار راه اندازی موتور میتوان از فیوز استفاده کرد . به عنوان یک نکته هم توجه داشته باشید که فیوز نمیتواند حفاظت کاملی در برابر اضافه بار به عهده بگیرد و همچنین فیوز به عنوان اولین عنصر حفاظتی باید در بالاترین سطح مدار قرار گیرد به عبارت دیگر تمام جریان مدارها باید ار فیوز عبور کند . فیوز های حفاظتی موتور باسمن رنج ولتاژی بین 2.75 تا 72.5 کیلو ولت دارد و رنج آمپری بین 6.3 تا 400 آمپر را پوشش میدهد . قدرت قطع این فیوز هم تا 63 کیلو آمپر است . کاربرد آن هم حفاظت همزمان اتصال کوتاه و اضافه بار استارت موتور است .

فیوز ولتاژ متوسط باسمن

فیوزهای قطع سریع (فیوز تندسوز)

تجهیزات قطع سریع و یا تند سوز در تجهیزات الکتریکال و صنایع مختلف زیر مورد استفاده قرار میگیرد :

  • اینورتر ها
  • یو پی اس ها UPS
  • درایو ها
  • رگلاتور ها
  • صنایع حمل و نقل ریلی
  • پتروشیمی
  • داروسازی
  • صنایع جوش کاری
  • صنایع ذوب فلزات
  • و صنایع مختلف دیگر

فیوزهای تند سوز یکی از پرکاربرد ترین وسیله هایی است که نقش حفاظتی دارند. این فیوز که یکی از پرکاربردترین فیوزها است برای حفاظت از خازن ها ، کنتاکتورها ، الکتروموتورها ، تجهیزات الکتریکی صنعتی ، رله های الکتریکی و شبکه های ولتاژ پایین و ولتاژ بالا  و … می باشند و همچنین این نوع فیوز ها را معمولا برای حفاظت از دستگاه هایی با دقت بالا و گران قیمت استفاده میکنند .

عملکرد فیوز به یک سیم که موازی با المان ذوب شــونده فیوز میباشد، متصل است. این سیم  ، نشانگر روی درپــوش را که از ورق فلز نازک اســت نگه میدارد . زمانی که فیوز کار خود را انجام میدهد و سیم قطع میشود این فنر نشانگر بیرون امده و قطع شدن فیوز را نشان میدهد .

برای گرفتن فرمان آلارم یک امکان دیگر به نام میکروسوئیچ به فیوز اضافه می گردد تا با نصب بر روی قسمت بالایی فیوز هنگام خروج به عنوان ارسال کننده سیگنال از آن استفاده می شود.

نحوه ی کارکرد فیوز تند سوز یا فیوز قطع سریع هم به این صورت است که وقتی جریان برق عادی است واکنشی نشان داده نمی شود ولی به محض اینکه جریان ورودی برق بیشتر از حد معمول بشود سیم داخل فیوز قطع سریع ، ذوب میشود و عبور جریان قطع می شود .

انواع فیوز های تند سوز به شرح زیر دسته بندی می شوند:

  • فیوز های مکعبی (square body)

فیوز های مکعبی دارای رنج آمپری بین 10تا 7500 آمپر می باشند  و رنج ولتاژی آن ها 690 و 1250 ولت است . و دارای قدرت قطع تا 300 کیلو آمپر می باشد و موارد کاربردی آن ها در مبدل های قدرت ، یکسو کننده ها و کاهش دهنده ولتاژ ، خطوط ریلی ، سافت استارتر ها ، مبدل های قدرت و درایو های DC می باشند  از لحاظ سایز هم 7به دسته زیر تقسیم بندی میشوند (000.00.1.2.3.4.5)

  • فیوز های استاندارد انگلیسی BS

طرح های جمع و جور فیوز های استاندارد انگلیسی تا 400 آمپر در دسترس هستند که در حین حفظ عملکرد خود صرفه جویی در فضای را به کاربران ارائه میدهند و دارای رنج جریانی  از 6 تا 710 آمپر است . ودارای رنج ولتاژی 240 و 690 ولت و همچنین قدرت قطع 200 کیلو آمپر می باشد. برای اطلاع از سایز بندی هم میتوانید  با مشاوران متخصص و مجرب شرکت تامین احتیاجات فنی تهران تماس بگیرید .

  • فیوز های استوانه ای

فیوزهای استوانه ای دارای رنج ولتاژ  700 ولت AC و DC و رنج آمپر 1 – 100 آمپر و قدرت قطع 20 کیلوآمپر و هستند. این فیوزها در سایز از 6*32 میلیمتر تا 25*146 میلیمتر موجود بوده و در درایو های DC مبدل های قدرت و یکسو کننده ها و کاهش کننده ولتاژ مورد استفاده قرار می گیرند.

  • فیوز های آمریکای شمالی

فیوزهای آمریکایی دارای رنج ولتاژی تا 600 ولت و رنج آمپر 1 – 6000 آمپر و قدرت قطع 200 کیلوآمپر هستند. این فیوزها برای کاربرد های قدرت متوسط با استاندارد UL مناسب هستند.

کاتالوگ های باسمن

در این قسمت می توانید آخرین نسخه کلیه کاتالوگ های شرکت باسمن را دانلود کنید. این کاتالوگ ها بنا به کاربردشان در صنایع مختلف دسته بندی شده اند. با کلیک روی هر عکس می توانید کاتالوگ مربوطه را دانلود نمایید. در صورتی که نیاز به هر یک از کاتالوگ ها یا مدارک فنی باسمن دارید می توانید با کارشناسان شرکت تاف به عنوان نماینده باسمن در ایران تماس بگیرید.

فیوز محافط مدار باسمن

چرا تاف؟

شرکت تاف با تجربه ۲۵ ساله به عنوان نماینده باسمن در ایران و فروش محصولات باسمن، هم اکنون دارای چندین تیم فنی و تخصصی مستقر در سراسر ایران برای پاسخگویی به مشتریان خود است. دفتر مرکزی این شرکت در شرق تهران،‌ فروشگاه مرکزی در خیابان لاله زار و نمایندگان شرکت در شهرها و شهرستان های کشورمان مستقر شده اند تا بتوانیم خدمتی درخور به صنایع کشور ارائه نماییم. با تماس تلفنی با دفتر مرکزی شرکت تاف در تهران می توانید به دنیای فیوزهای باسمن با همراهی مورد اعتماد وارد شوید. همکاران ما می توانند شعب این شرکت در استان های مختلف را معرفی نموده تا خدمات سریع تری دریافت نمایید.

در طی این سالیان تیم های فنی و فروش شرکت تاف در حوزه محصولات باسمن تحت آموزش های تخصصی شرکت مادر توانسته اند مشتریان را نسبت به کیفیت محصولات آگاه ساخته و نسبت به خطرات استفاده از اقلام غیر اصلی هشدار دهد. با توجه به تنوع و گستردگی محصولات باسمن، تیم تاف با دریافت آموزش های تخصصی و دوره های آموزشی داخل و خارج از ایران توانسته بهترین و کم هزینه ترین پیشنهاد و راه حل را به مشتریان خود ارائه دهد. گواه این مدعا سبد بزرگ مشتریان وفادار این شرکت در صنعت هستند.

تصویر کارمندان و مدیران تاف

سالیان متمادی حضور فعال و مستمر در بازار ایران، کارشناسان شرکت تاف را با زیر و زبر صنعت ایران آشنا نموده است. تسلط کافی و وافی در این حوزه در کنار تسلط فنی بر فیوزهای باسمن منجر به ارائه راه حل های مناسبی در جهت انتخاب بهینه و اقتصادی محصولات شرکت باسمن توسط مشتریان خواهد شد. تسلط همه جانبه کارشناسان ما بر بازار داخل ایران، ابزاری در جهت توانمند سازی شرکت های داخلی برای استفاده فیوزهای باسمن در پروژه ها خواهد بود.

اطمینان به یک برند در بین برندهای مختلف در بازار، اصل و اساس تصمیم گیری یک مدیر و متخصص آینده نگر است. محصولات شرکت باسمن به عنوان یکی از شرکت های پیشگام در تولید انواع فیوزها توانسته است پاسخگوی بخش مهمی از نیاز های صنایع مختلف در ایران باشد. مدیران و متخصصین آینده نگر با اطمینان به برند باسمن و شرکت تاف به عنوان نماینده باسمن در ایران، نیاز های فنی خود را تامین می نمایند.

مهمترین ویژگی محصولات شرکت باسمن رعایت استانداردهای تولید است. محصولات باسمن بر پایهٔ استاندارد IEC تولید شده و از نظر کیفیت مواد اولیه تولید نیز از استاندارد های معتبر جهانی پیروی می کند. اگر محصولات مورد نظر از منابع مورد اعتماد تهیه شوند از کیفیت بالایی برخوردار بوده و عمر مفید بالایی دارند.

شرکت تاف با تکیه بر تیم فنی متخصص خود ارتباط بسیار تنگاتنگی با کارفرمایان، پیمانکاران و شرکت های مهندسی مشاور دارد. در طی سالیان متمادی همکاری با این گروه از مشتریان، اطمینان و اعتماد لازم را در معرفی محصولات باسمن به کارفرمایان خود و استفاده از این تجهیزات را در پروژه ها ایجاد کرده است. از این رو محصولات باسمن سهم زیادی در این پروژه ها دارد. فولاد، نفت و گاز، پتروشیمی و خودروسازی که عمده مصرف کنندگان این محصولات هستند از مشتریان عمده و اصلی شرکت تاف در زمینه فیوزهای باسمن هستند. این همکاری جز با تخصص و تعهد تیم تاف و همچنین حسن ظن و اعتماد شرکای تجاری میسر نمی شد.

شرکت تامین احتیاجات فنی تهران به عنوان نماینده شرکت باسمن در ایران آماده ارائه تجهیزات و خدمات مرتبط با کلیه محصولات تولیدی شرکت باسمن است. برای دریافت هرگونه اطلاعات در مورد محصولات باسمن و خرید با کارشناسان شرکت تاف تماس بگیرید.

    فیوز باسمن در کجا ساخته می شود؟2024-09-16T13:17:23+00:00

    شرکت باسمن در سال 1914 در کشور آمریکا تاسیس شده است . و در آخر در سال 2010 شرکتی آمریکایی و  ایتون شرکت کوپر باسمن را خریداری کرد . در حال حاضر این شرکت در کشور های زیادی نمایندگی دارد .

    آیا شرکت تاف نماینده باسمن است؟2024-09-16T13:18:37+00:00

    بله . شرکت تاف در سال 1380 توانست نمایندگی باسمن آمریکا را به صورت رسمی به دست بگیرد .

    فیوز چگونه کار میکند؟2023-02-22T14:02:00-01:00

    فیوزها بر اساس اصل اثر گرمایش ناشی از جریان کار می‌کنند. جریان از نوار نازک یا رشته‌ای از سیم فلزی از جنس مواد غیر قابل احتراق از فیوز عبور می‌کند. فیوز همیشه به صورت سری با مدار الکتریکی متصل است. هنگامی که جریان زیادی از فیوز عبور می‌کند یا به دلیل جریان زیاد در مدار گرما ایجاد می‌شود، سیم داخل فیوز به دلیل پایین بودن نقطه ذوب عنصر سازنده آن ذوب می‌شود و مدار را باز می‌کند

    چرا به فیوز باسمن نیاز داریم؟2023-02-22T14:01:08-01:00

    فیوزها برای جلوگیری از اتصال کوتاه شدن و آسیب‌دیدگی لوازم در اثر اضافه بار یا جریان زیاد استفاده می‌شوند. در صورت عدم استفاده از فیوز، اگر خطای الکتریکی در سیم‌کشی رخ دهد، سیم و وسایل برقی را می‌سوزاند و ممکن است حتی منجر به آتش‌سوزی شود.

    Go to Top